Wangi Sepanjang Hari Dengan Perfume Jenis Spray Kami


Wangi sepanjang hari dengan perfume jenis spray kami... 

Banyak jenis perfume ada di sekeliling anda. Tapi mana satu yang anda nak guna ?

Kunjungi sahaja mana-mana shopping complex yang berdekatan dengan anda. Tentu ada banyak kaunter jualan yang akan anda jumpa. Kebiasaannya harga pun tak la mahal sangat. Tak sampai RM30 dan adakalanya dengan harga RM15 pun boleh dapat.

Apa perbezaannya ? Tahan lama dari segi bau, isi kandungan berapa ml dan biasanya jenis roll-on.
Dari segi kebersihan, roll-on kurang baik sebab setiap kali anda nak guna anda akan roll-on. Jadi, bayangkan kalau ada daki atau peluh kat tempat yang anda roll-on tu ? Peluh atau daki tu akan masuk ke dalam botol minyak wangi anda juga. Kalau tak tahu tak apa. Kalau dah tahu ?

Itula sebabnya kami menyarankan anda jadi pengguna minyak wangi jenis spray dengan kami. Dari segi kebersihan tidak perlu lagi dipersoalkan. 

Hubungi mana-mana wakil kami yang berhampiran dengan anda untuk testing ketahanan dan wangian. Kami yakin apabila anda menyentuh sahaja botol minyak wangi kami, anda akan suka dengannya. Kenapa ? Ini kerana walaupun anda hanya menyentuh tudung botol, wangian tersebut akan melekat pada jari anda dan wangi sepanjang hari. Anda tidak perlu percaya. Uji sendiri dengan mengunjungi mana-mana wakil kami yang berhampiran dengan anda.

Kalau tak jumpa.... cuba hubungi talian Hotline berikut :
013 940 5390 ( Johari )

Semoga anda berpuashati dengan produk kami.
Jangan lupa untuk mendapatkan info terkini berkenaan perfume kami melalui link yang berikut :

Tags: ,

Perihal pemilik blog

Mula melibatkan diri dalam perniagaan internet sejak tahun 2006. Sekarang menjadikan internet dan komputer sebagai alat untuk mencari dan meningkatkan pendapatan secara sepenuh masa. Di bawah label MalayShops, kami menyediakan perkhidmatan dan khidmat nasihat untuk peniaga-peniaga Melayu yang tiada masa, pengalaman, kewangan dan sebagainya untuk mengembangkan produk dan perkhidmatan mereka.