Jom ke dinner evo di Kota Bharu

Anda semua di jemput ke dinner evo di Hotel Pacific, Kota Bharu pada hari jumaat ni 17hb. Jun 2011. Ada banyak promosi sama ada yang beli produk dan juga tanpa beli produk. Mereka yang membeli produk semasa promosi kat dinner ni sudah tentu akan dapat promosi dan hadiah lebih skit la.

Anda boleh mendapatkan produk evo yang bernilai RM450 dengan harga RM100 sahaja !!! Jimat RM350. Banyak tu. Produk yang disediakan untuk promosi ni terhad kepada 200 pakej sahaja. Tiada had untuk berapa banyak nak beli. Jangan lupa.... cash n carry saja. Kalau cash tak cukup, boleh carry yang member aje la nampaknya.

Promosi ni hanya terbuka kepada ahli-ahli evo yang berdaftar sahaja. Kalau anda belum mendaftar sebagai ahli evo, klik aje kat sini untuk mendaftar. Mudah sahaja. Produk apa nak beli? Kalau tak tahu nak beli produk apa, bayar kat kami RM150, pastu kami bagi anda 2 kotak evo-5. Mudahhhh sangat. Bila dah berdaftar, nak beli banyak mana pun tak apa. Bila mendaftar, anda sebenarnya dah jimat RM30. Jadi, kenapa nak tunggu lagi? Daftar la dulu dengan kami di sini....


P/s : Jangan lupa bawa tiket sebab ada cabutan bertuah pada tiket tu. Tak bawa tiket maknanya nombor anda dah cabut awal-awal dari kotak cabutan bertuah. Kesian.... Tapi tak per. Makan tak perlu bawa tiket bertuah tu.
Tags:

Perihal pemilik blog

Mula melibatkan diri dalam perniagaan internet sejak tahun 2006. Sekarang menjadikan internet dan komputer sebagai alat untuk mencari dan meningkatkan pendapatan secara sepenuh masa. Di bawah label MalayShops, kami menyediakan perkhidmatan dan khidmat nasihat untuk peniaga-peniaga Melayu yang tiada masa, pengalaman, kewangan dan sebagainya untuk mengembangkan produk dan perkhidmatan mereka.